English
 
 
Πως μπορείτε να βοηθήσετε...

 1700 χρόνια διωγμού και συκοφαντιών είναι αρκετά:
Κανείς δεν έχει τη νομιμοποίηση να μας στερεί πλέον το αυτονόητο δικαίωμά μας να αποκαταστήσουμε την Ελληνική Εθνική Θρησκεία στη χώρα όπου γεννήθηκε

Ζητούμε την άμεση Θεσμική αναγνώριση και προστασία
της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας

Ζούμε στη χώρα που θέλει να υπερηφανεύεται ότι από τον δικό της Εθνικό Πολιτισμό, αυτόν που γεννήθηκε και γιγαντώθηκε λόγω τη πολυθεϊστικής του Θέασης , προήλθε και η γέννηση ολόκληρου του Δυτικού Πολιτισμού.
Το Ελληνικό κράτος όμως, επί πολλά έτη, αρνείται πεισματικά να νομιμοποιήσει την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, αρνείται να σεβαστεί, αν μη τι άλλο, το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα μας, αυτό της προστασίας των θρησκευτικών μας δικαιωμάτων.

Ζητούμε λοιπόν το προφανές:
Να σεβαστεί την Ιστορία της Χώρας.
Να σεβαστεί τα δικαιώματα των Ελλήνων Εθνικών
Να αποκαταστήσει νομικά την Εθνική μας θρησκεία.


 
Μπορείτε να βοηθήσετε όλοι οι Έλληνες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και εσείς που κατοικείτε στο εξωτερικό την προσπάθειά μας για Θεσμική αναγνώριση και νομική προστασία της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.
Κατεβάστε τη πρόταση αίτησης από την ιστοσελίδα μας που μπορείτε να βρείτε εδώ, (εναλλακτικά συντάξτε μία εσείς οι ίδιοι), τυπώστε την στις έτοιμες διαστάσεις που αυτή είναι (Α4), και αποστείλετέ την ως επίσημη επιστολή η οποία αποτελεί τη δική σας προσωπική αίτηση για τη θεσμική αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Ελλάδα.

Ταχυδρομείστε τη προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για τους εν Ελλάδι διαμένοντες, και στις κατά τόπους Ελληνικές Πρεσβείες των χωρών διαμονής σας για τους κατοίκους του εξωτερικού (μπορείτε να βρείτε τις λίστες με τις Ελληνικές Πρεσβείες στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.athensinfoguide.com/gr/gengreeceabroad-hl.htm) και σε αυτή τη περίπτωση σημειώσατε στην αίτηση απαραιτήτως ότι το αίτημα είναι για διαβίβαση/κοινοποίηση προς τις αρμόδιες αρχές της Ελληνικής Κυβερνήσεως και των υπηρεσιών της περί θρησκευμάτων.

Εναλλακτικώς, μπορείτε να στείλετε το ίδιο μήνυμα από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, αλλά συστήνουμε ως καλύτερο και σαφώς πιο επίσημο τρόπο την αποστολή μέσω του τακτικού ταχυδρομείου του μηνύματός σας.

Βοηθώντας για τη Θεσμική αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, βοηθάτε ταυτόχρονα τον αγώνα για τη Προστασία των Αυθεντικών Παραδόσεων των Εθνών!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας και την ανταπόκρισή σας.

Απαραίτητο να διευκρινιστεί: Με την αποστολή της αιτήσεως που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οίκου μας, ΔΕΝ δηλώνετε σε καμία περίπτωση τη συμμετοχή σας ως Μέλη του Οίκου του Θύρσου, ούτε δηλώνετε τη σύμφωνη γνώμη σας για το σύνολον ή τα επί μέρους ζητήματα και τις θέσεις που κατά καιρούς δημοσιοποιεί ο Οίκος μας.
Η αίτηση προς τις αρμόδιες αρχές, αφορά αποκλειστικά και μόνον τη σύμφωνη γνώμη και τη προσωπική σας αίτηση ως Πολίτες για τη Θεσμική αναγνώριση της Ε.Ε.Θ. και ουδεμία υποχρέωση έχετε προς τον Οίκο του Θύρσου ή ο Οίκος προς τρίτους.

Η μαζική αποστολή της επιστολής δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση τεκμήριο της σύμφωνης γνώμης σας ότι συμφωνείτε για οτιδήποτε άλλο, πέραν και αποκλειστικά από την επιθυμία σας περί της αναγνωρίσεως της Θρησκείας μας.

Ο Σκοπός επαναλαμβάνουμε, είναι η αναγνώριση της Ε.Ε.Θ. και αποκλειστικώς αυτός.

Για πληροφορίες, μπορείτε να στείλετε το μήνυμά σας στο ηλεκτρονικό μας
ταχυδρομείο hellenesthyrsos@gmail.com

Απαραίτητη διευκρίνιση: Για οποιονδήποτε μπορεί να δει αυτή τη κίνηση ως μια ευκαιρία για «φάρσα» ή διαπόμπευση πράττοντας αναλόγως εκμεταλλευόμενος τη κίνησή μας αυτή, ας γνωρίζει ότι σε κάθε περίπτωση θα έχει να αντιμετωπίσει προσωπικώς τις δέουσες συνέπειες του νόμου που ισχύουν σε αυτές τις περιπτώσεις, και εν πάση περιπτώσει, ουδεμία ευθύνη φέρουμε για οποιονδήποτε κακεντρεχή και κακόβουλο τυχόν πράξει αναλόγως δυσφημιστικά.
   Πινακίδες υποστήριξης

Οι παρακάτω πινακίδες/banner στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα, δημιουργηθήκαν για να διαδώσουν όσοι επιθυμούν την προσπάθεια που γίνεται ώστε να δοθεί η αναγκαία Πολιτειακή Θεσμική αναγνώριση και Προστασία στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία, και η κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Ελλήνων Εθνικών.
Όποιος/όποια επιθυμεί και συμφωνεί με τα αιτήματά μας μπορεί να τοποθετήσει τα banner αυτά στους ιστοχώρους που τυχόν διατηρεί φροντίζοντας να υπάρχει και ο ανάλογος σύνδεσμος (link) στην ιστοσελίδα μας προς ενημέρωση γύρω από την όλη προσπάθεια.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για όσους ανταποκριθούν.

 
 
 
 

© Πνευματικά Δικαιώματα "Θύρσος" Έλληνες Εθνικοί