English
 
 
Ανακοίνωση 017/16-03-"2013"

Θέμα:  Η γραφικότητα της ήττας, μια επιστολή στον κ. Πάγκαλο

  Ημερομηνία 16/03/«2013»

Κύριε Πάγκαλε.

Διαβάσαμε με μεγάλη προσοχή από την εφημερίδα τα Νέα τις δηλώσεις σας σε συνέντευξη σας, δοθείσα σε Σκοπιανή εφημερίδα. Αποφασίσαμε να σας απευθύνουμε μία ακόμη επιστολή, αφού αποδεδειγμένα διαβάσατε και τη προηγούμενη που σας απέστειλε προ μηνός Μέλος μας, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις σας στην εφημερίδα που μας αφορούν, εμάς τους Παγανιστές, και που θα αναφερθούμε παρακάτω.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, καταρχήν περί του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων το οποίο ήταν και το βασικό θέμα της συνεντεύξεώς σας, απλώς αναφέροντας ότι γνωρίζετε, αλλά μάλλον αδιαφορείτε και τις προσπερνάτε, τις θέσεις της πλειοψηφίας των Ελλήνων για το όνομα των Σκοπίων. Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο συντηρείται με δεινή μαεστρία δεκαετίες τώρα από κύκλους που ευνοούν τον κατευθυνόμενο πολιτικό εξτρεμισμό τόσο στη Πατρίδα μας όσο και στα Σκόπια, αλλά και που επίσης χρησιμοποιείται για σκιώδης λόγους και από τους εδώ “political correct” συστημικούς πολιτικούς οι οποίοι βαδίζοντας συνειδητά στο μονοπάτι της αποκαλούμενης παγκοσμιοποίησης με ψευδοφιλελεύθερα κριτήρια αλλά κυρίως με στυγνά και απάνθρωπα νεοκαπιταλιστικά σχέδια, σπρώχνουν την Ευρώπη σε έναν ανεθνικό εφιάλτη ο οποίος αναπόφευκτα αν επικρατήσει θα παράξει κοινωνίες που θα ομοιάζουν με αυτή της παλαιάς αλλά δυστυχώς «προφητικής» ταινίας «Metropolis» δίχως όμως το ευτυχές της τέλος. Αυτά τα πολύ λίγα περί των θέσεων σας για την ονομασία των Σκοπίων.

Ο κύριος λόγος της παρούσης επιστολής μας, είναι η ακόλουθη δήλωσή σας στη σκοπιανή εφημερίδα: «Έχουμε και εμείς εδώ ανά διαστήματα, μερικούς γραφικούς ανθρώπους σε εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς κύκλους, που ντύνονται σαν τους αρχαίους Έλληνες και άλλοι που εξακολουθούν να πιστεύουν στους αρχαίους θεούς και στις θυσίες»

Κύριε Πάγκαλε, είναι αλήθεια ότι είμαστε και εμείς ανάμεσα στους «γραφικούς» που πιστεύουν στους Θεούς αλλά και τις Θυσίες. Πιστοί στο τέλεσμα πασών αναγκαίων μάλιστα Θυσιών. Ευχαριστούμε κύριε Πάγκαλε για μία ακόμη πολλοστή απόδειξη της συμπεριφοράς των πολιτικών του Ελλαδικού κράτους απέναντι σε Έλληνες Πολίτες Εθνικούς. Ευχαριστούμε που για άλλη μία φορά μετράτε και επαναπροσδιορίζετε την απόσταση που χωρίζει το Ελλαδικό Κράτος από τους Πολίτες του ευρύτερα και αποδεικνύετε έναν ακόμη λόγο για να σας κατατάξουμε στους πολιτικούς που με έπαρση, ειρωνικό ύφος και αλαζονεία, πέρασαν, είδαν, κατέστρεψαν.

Σας υποσχόμαστε ότι εμείς, οι Παγανιστές της Ελλάδος, της Ευρώπης αν θέλετε ακόμη περισσότερο, είμαστε το μέλλον αυτής της Ηπείρου. Οι Παραδόσεις μας, σε αρκετά ίσως χρόνια από τώρα, θα είναι αυτές που θα καταδικάσουν τη σημερινή στείρα από κάθε άποψη πραγματικότητα που και εσείς, υπήρξατε μέτοχος της δημιουργίας της.

Όσο... γραφική ή εν πάση περιπτώσει μακρινή και αν σας φάνηκε αυτή η υπόσχεση, δεν έχετε παρά να ξαναδιαβάσετε τις δηλώσεις σας: «πιστεύουν και στις θυσίες». Αναλογιστείτε ποιος θα δεχτεί να θυσιαστεί για εσάς και την υπόλοιπη γενιά πολιτικών που εκπροσωπείτε, και πόσοι θα δεχτούν να παλέψουν, να αγωνιστούν, να θυσιαστούν οι ίδιοι αν δεν γίνεται αλλιώς στο τέλος, για μία Ευρώπη με Έθνη ελεύθερα από δυνάστες πολιτικούς, οικονομικούς, πολιτιστικούς, θρησκευτικούς. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε τι μπορεί να είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους να οραματίζονται και να μάχονται. Μήπως εσείς και οι υπόλοιποι της «μη γραφικής» πολιτικής γενεάς σας? Αναλογιστείτε ακόμη γιατί εμείς υπάρχουμε, αυξανόμαστε και δημιουργούμε υπό καθεστώς πολιτειακής διάκρισης (ηθελημένης καθόλα τα χρόνια), ενώ εσείς οι πολιτικοί στο σύνολό σας, κρύβεστε και θα συνεχίσετε εσαεί να το κάνετε, πίσω από φρο0υρές αστυνομικών και κολάκων δημοσιογράφων και δεν μπορείτε καν να κυκλοφορήσετε ελεύθερα στο δρόμο δίχως να δεχτείτε τη χλεύη, την οργή και την απαξίωση.

Ως πολίτες που ακόμη μας επιτρέπεται να κρίνουμε τους πολιτικούς μας δημοσίως, σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή δίχως να περιμένουμε ή να ζητούμε μία απάντησή σας πλέον. Σας την αποστέλλουμε όμως, και για ακόμη έναν λόγο. Γιατί ίσως τελικά μπορέσετε να καταλάβετε και να συνειδητοποιήσετε, ότι για να διαβάζετε αυτές τις γραμμές που σας έστειλαν μερικοί «γραφικοί Παγανιστές», πάει να πει ότι έχετε ήδη ηττηθεί.Εκ μέρους του Οίκου Ελλήνων Εθνικών «Θύρσος»

 
..
.


Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους διαδικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά, ενημέρωσή μας στο email που αναγράφεται στην αρχή της ανακοίνωσης και σύνδεση με το thyrsos.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων της ανακοινώσεως του thyrsos.gr για οποιαδήποτε άλλη χρήση εκτός της διαδικτυακής.

© Πνευματικά Δικαιώματα "Θύρσος" Έλληνες Εθνικοί