English
 


 
Ανακοίνωση 032/30-01-"2019"


Θέμα: “Ώ, τί κόσμος παπά” - Περί του ανιάτου Πατριωτισμού και της σιωπής με σήμα “καμπάνα”

  Ημερομηνία 30/01/«2019»

 'Ενας πραγματικός οχετός δηλώσεων και στάσεων έχει ανοίξει διάπλατα λίγες μόνον ημέρες από την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, μίας συμφωνίας που έχει ήδη καταγραφεί, και από τον ξένο τύπο, ως ενάντια της θέλησης της πλειοψηφίας των πολιτών, κάτι το οποίο αποτελεί ήδη έναν εκσκαφέα που ανοίγει διάπλατα το ήδη πολύ βαθύ ρήγμα ανάμεσα στους πολίτες και τους πολιτικούς.

Και ενώ θα περίμενε κάποιος να δοθεί μία, τύποις έστω, εντύπωση απόπειρας κατευνασμού του κλίματος, οι παντελώς παραδιδόμενοι στους εργοδότες τους πολιτικοί κυβερνητικοί και οι συν αυτώ, επιλέγουν την οδό του επιπλέον δυναμιτισμού, της χλεύης, της διαστρέβλωσης, της ανοιχτής κοροϊδίας. Λες και επιλέγουν να φλερτάρουν ανοιχτά με την κλιμακούμενη πόλωση.

Από τα τραπεζώματα του Αλέκσις με τον Μακρόν, (όπου και αυτός, ατάραχος, πνίγει τους διαδηλωτές στη Γαλλία στη βία, μετρώντας και νεκρούς πλέον), εκεί που αφού παίζει “χαριτωμένα” με τον αριθμό των συμμετεχόντων στο τελευταίο συλλαλητήριο, τσουβαλιάζει άπαντες σε μία λαϊκίστική βάση, και από εκεί στα σχόλια διαφόρων, οι οποίοι περιφέρονται με νέες ιδέες, συμπλεγματικής ενοχής εμφυλιακών χρόνων, όπου τώρα, οι-ευτυχώς- κερδισμένοι, αρχίζουν να “χρεώνονται” τα δεινά της μισής Βαλκανικής, ίσως επειδή επέλεξαν να μην παραδώσουν την Ελληνική Γη, βορρά στις ορέξεις των Βαλκανικών σοβιέτ.

Άλλοι δηλώνουν τώρα “υπερήφανοι συνεχιστές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ” ολοκληρώνοντας το έργο του-λένε, ξανά ο Αλέκσις “αβαβά” και σιωπή για την επίκληση της Μίρκα Γκίνοβα και τον ιστορικό της ρόλο, την οποίαν επικαλέστηκε ως κάτι καλό εντός κοινοβουλίου και δεν βρέθηκε ένας, μα ένας, να του χαρίσει ένα dvd ιστορίας, γιατί βιβλία είμαστε σίγουροι ότι αδυνατεί να διαβάζει.

Επιπλέον, οι Μερκελιστές εργοδότες, μέσω δημοσιευμάτων στον ημερήσιο τύπο της εξίσου Πολιτισμικά καταβεβλημένης και υπόδουλης Γερμανίας, φροντίζουν να υποδαυλίζουν με αλλεπάλληλα άρθρα τον ίδιο διάδρομο σκέψης, ο οποίος θα μπορέσει να οδηγήσει μελλοντικά την υλοποίηση του Καλβινιστικού αδηφάγου και ξεδιάντροπου πλουτισμού των ολίγων και εκλεκτών.

Τί και αν θυμίζει κάτι από πλατσούρισμα σε υπόνομο η όλη εικόνα; Τί και αν βεβαιωμένα έχει χάσει κάθε λαϊκή υποστήριξη το καθεστώς Αλέκσις; ”Ωιμέ”, το πρόγραμμα όπως σχεδιάστηκε, θα προχωρήσει, ακόμη και αν μαζέψουν και την τελευταία χλεύη επάνω τους ξεπερνώντας κάθε προκάτοχο. Μοναδική κασσέτα που παίζει διαρκώς απέναντι σε κάθε κριτική και φωνή: ”Φατσίσται, Νατσισταί, Ακροτεξιοί, ρατσισται” σχεδόν στην ίδια σειρά λες και θέλουν να κάνουν πείραμα αλά Παβλόφ. Πετάνε και για ξεκάρφωμα κάτι τύπου “πατριωτικό καθήκον” και πνίγουν τις φωνές πρώην (;) συνοδοιπόρων τους για περίεργους χρηματισμούς και deals. Όταν αναφέραμε στην τελευταία μας ανακοίνωση, ότι τα γεγονότα ήλθαν έτσι, ώστε ο καθένας αναμετρήθηκε με τον εαυτό του, και φάνηκε η θέση στην οποία τον προσμετρούμε, αποφύγαμε μπροστά στην καταστροφική συμφωνία που αφορά όλους τους Έλληνες Πολίτες, ζώντες και μέλλοντες, να αναφερθούμε -πλην των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται και την προωθούν-, σε κάθε άλλον φορέα, όχι γιατί δεν διατηρούμε τη γνώμη μας και την θέση μας προς αυτόν, αλλά, επειδή δεν επιθυμούσαμε να κατηγορηθούμε από εξυπνάκηδες τακτικιστές, ότι σπέρνουμε “διχόνοια” ανάμεσα σε συμπολίτες μας με “πρόσχημα μόνον”, το ζήτημα της Μακεδονίας μας.

Να, που όμως, φρόντισαν περίτρανα αυτοί οι άλλοι που δεν αναφερθήκαμε εξ αρχής, να μην μπορούν να κρατήσουν τη χαρά τους στο κουτάκι των συμφωνιών που πιθανόν έχουν ήδη παραμάσχαλα, και άρχισαν τις δηλώσεις..αγάπης και συμπόνοιας, τύπου, “ ένας κόσμος-μια ψυχή” και “καραμέλες για τον πόνο του άλλου.”

Το ήξερες Έλληνα συμπολίτη μας, ότι ενδεχομένως είσαι πολύ μα πολύ άρρωστος; Και η ασθένειά σου είναι ο ”αρρωστημένος πατριωτισμός”; Ξέρεις τί το γιατρεύει αυτό; Μία επαναμανά-αφορολόγητη εκκλησία, με πιθανόν νέες κτίσεις και θεμελιώσεις πλούτου και κυριαρχίας, όπου δια του διευθυντή Τύπου της “ιεράς συνόδου” της, διαπιστώθηκε και η προς εσέ, ιατρική γνωμάτευση περί αρρωστημένου πατριωτισμού. Ό καθόλου, μα καθόλου σου λέμε τυχαία, πρώην υποψήφιος με το κυβερνών Σύριζα, κ. Βασιλείου, ο διευθυντής τύπου, λαϊκός, ως ένας κοινωνικός ιατρός απεφάνθη σε άρθρο του, το οποίο και επισυνάπτουμε, και από εκεί, με χαρακτηριστικά αποσπάσματα τα οποία και διαβάζουμε:

”Όταν οι καμπάνες σημαίνουν πένθιμα, ο κόσμος πεθαίνει.... Όταν, όμως,
δύο διαφορετικά Έθνη γίνουν ένα και οι πολίτες τους καταλάβουν ότι είναι
Δημιουργήματα τού ενός Θεού, χωρίς χρώμα και σύνορα, τότε ο κόσμος δεν
πεθαίνει ποτέ"

Παρακάτω:

”Όσοι, όμως, εγκλωβιζόμαστε, σήμερα, αβασάνιστα σε έναν αρρωστημένο
πατριωτισμό δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρά να γινόμαστε υμνητές τού πολέμου
και της πένθιμης καμπάνας.
Δεν αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της Ειρήνης παρά μόνο ρίχνουμε νερό στον μύλο τού κάθε νεοεμφανιζόμενου μορφώματος που ως σκοπό και στόχο έχει την διάλυση και την
αποσύνθεση της κοινωνίας.”..

Και ξανά παρακάτω:

..”Να γίνουν εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι θα μεταμορφώσουν τα νεκροταφεία
των αρρωστημένων ιδεολογημάτων σε κοιμητήρια Ειρήνης και προοπτικής
ειρηνικής και αισχατολογικής Αναστάσεως των νέων γενεών.
Αυτό χρειάζεται σήμερα ο κόσμος, αυτό έχει ανάγκη η ανθρωπότητα.
Έχει ανάγκη από έναν Διογένη που μέσα στο σκότος τού κόσμου θα βρεί τον
χαμένο άνθρωπο της Ιστορίας ο οποίος θα χτυπήσει την χαρμόσυνη καμπάνα της χαράς,
της ευημερίας και της συνύπαρξης των Λαών”...

Αφού σηκώσουμε τα χέρια κυριολεκτικά να κάνουμε “, μπλοκ” όπως στην πετοσφαίριση, ώστε να αποφύγουμε τις απίθανες αυτές αρλούμπες, διαπιστώνουμε: Κάπως έτσι λοιπόν, με την εμφάνιση του “πουλέν” που δεν φοράει ράσα, αλλά διευθύνει θεσμικά το γραφείου τύπου τους, συνεχίζουν την κυριολεκτική επίθεση. Η μία πτέρυγα των πολιτικών με το μαστίγιο, και αυτοί με το καρότο, για να ψήσουν όπως λέγεται στην καθομιλουμένη, τα πιθανά αδαή πρόβατα των ποιμνίων τους, ...για την ανθρωπιστική όψη της “νέας πραγματικότητας”’ για την οποίαν ο κομματοφρουρός εγγυάται λίγο ή πολύ, ως καλοκάγαθος τάχα μου, ότι φέρει ευημερία, και θα φωλιάσουν αηδόνια και καρδερίνες στις καρδιές των Βαλκανίων. Αρκεί βεβαίως, να εμπιστευτούμε με ιερά χαρά, την απόφαση ανθρώπων που κατά τα άλλα, αδειάζουν μπόμπες στα κεφάλια παιδιών στη Συρία για την κλοπή των αγαθών της, π.χ., αλλά έκαναν “ταπ-ταπ κεφαλάκι” ειρήνη με τον Αλέκσις για τα Βαλκάνια με... ανθρωπισμό. ( Και όχι για να ανακόψουν τη Ρωσία στη γεωπολιτική της σκακιέρα η οποία, παρεμπιπτόντως, εξίσου μας πουλάει κανονικά και κατά πάγια συνήθεια της).

Κρίμα που δεν μπορούμε να συνκλάψουμε με τον κ.Βασιλείου για τα “δύο Έθνη που θε να γίνουν ένα” μιας και ο καλύτερος στρατηγικός σύμμαχος του ενός “έθνους” είναι δεδηλωμένα η Τουρκία η οποία δείχνει δόντια μαύρα ήδη απέναντι μας για τους υδρογονάνθρακες του Αιγαίου και της Μεσογείου, ίσως αδυνατώντας να πάρει μέρος στην ιερά χαρά του κ,Βασιλείου που εμπλέκει και τον Διογένη τον Κυνικό στην αναζήτηση της ποιμνιακής φρουτοπίας του. Το αντίτιμο αυτού του ανόητου συλλογισμού που άργησε μερικές δεκαετίες να τραγουδηθεί σε καμιά μπουάτ ίσως στην καλύτερη, είναι η προφασιζόμενη συμφωνία δήθεν διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας βεβαίως.

Όπου για εμάς, θεωρείται βέβαιον, ότι θα έχει ισχυρά οικονομικά κίνητρα για τα ράσα ώστε να βολευτούν μακάρια ξανά στον θρόνο τους, μιας και δεν βρήκαν έτσι και αλλιώς δυο λέξεις να πουν για το ζήτημα της Μακεδονίας τηρώντας τους πιθανόν διακανονισμούς ή υποσχέσεις. Διακονούσαν τον Αλέκσις μάλλον για να αντέξει την πίεση.

Πέραν από τον μαύρο αστεϊσμό, απλώς και πάλι δικαιώνεται ο καθηγητής της Θεολογικής, όπου σε ερώτηση φοιτητή, πώς επιβιώνει η εκκλησία ανά τους αιώνες και με τις εναλλαγές των επικυρίαρχων στην Ελλάδα, έδωσε την κυνική μεν, ορθή δε απάντηση: Η εκκλησία, ξέρει να πηγαίνει πάντοτε με τους νικητές από κοντά. Και δεν είναι ψέμα αυτό, αφού ο Γεννάδιος άνοιξε τον δρόμο και δημιούργησε πραγματικά σχολή στην προσκόλληση προς τον κατακτητή.

Αν λοιπόν αναγνώστη και αναγνώστρια, δεν αισθάνεσαι και τόσο αρρωστημένος/η, και αν η αξιοπρέπεια σου ως άνθρωπος και Έλληνας/ίδα αισθάνεσαι ότι διακυβεύεται πιο επικίνδυνα από ποτέ τα τελευταία χρόνια, σκέψου καλά την περαιτέρω στάση σου και το υπόλοιπο της διαδρομή σου, αφού οι πράξεις όλων μας θα αποτελέσουν κρίσιμα σταθμά για το μέλλον. Να θυμάσαι καλά όλα τα πεπραγμένα έως τώρα, αφού κατά τον Μάιο, που αναμφίβολα πλησιάζουν και εκλογές, θα σου μοιραστούν τα καθρεφτάκια και οι χάντρες, όπως αρμόζει να κάνει κάθε κατακτητής και να τα μοιράζει στους ιθαγενείς λίγο πριν τους ζητήσει το όλον του πλούτου τους.

Και αυτός ο πλούτος που θέλουν να σου στερήσουν και να τον παραδώσεις αυτοβούλως και οριστικά, δεν είναι χρήματα, αλλά η ίδια η Πολιτισμική σου υπόσταση, η δική σου χρυσή Εθνική Ταυτότητα. Καιρός, να μάθεις και να κατέχεις βιωματικά, το πιο σίγουρο και Πολιτισμένο εφόδιο: Μάθε ποια είναι αυτή η αυθεντική Εθνική σου Ταυτότητα. Κοίτα εκεί όπου ο Ελληνισμός, πραγματικά γιγαντώθηκε και έλαμψε. Μάθε πώς, μάθε ποιοι. Το Μέλλον σου σε προσκαλεί από το Παρελθόν σου. Μετά, τα πράγματα, εγγυόμαστε, θα λάβουν τον δικό τους δρόμο νομοτελειακά.

Θύρσος-Οίκος Ελλήνων Εθνικών

 


 
.


Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους διαδικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά, ενημέρωσή μας στο email που αναγράφεται στην αρχή της ανακοίνωσης και σύνδεση με το thyrsos.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων της ανακοινώσεως του thyrsos.gr για οποιαδήποτε άλλη χρήση εκτός της διαδικτυακής.

© Πνευματικά Δικαιώματα "Θύρσος" Έλληνες Εθνικοί