English
 


 
Ανακοίνωση 037/08-01-"2020"


Θέμα: Για την καταστροφή των βραχογραφιών του Παγγαίου και για τον όλο χαρά παγκοσμιοποιητή "μητροπολίτη" Αλεξανδρουπόλεως.


  Ημερομηνία 08/01/«2020»

 Αποτελεί ένα σύμπτωμα της ολοσχερούς διάλυσης αυτού του μαζικού μοντέλου διαβίωσης και ατομικισμού, η θανατική ψυχρότητα απέναντι σε γεγονότα που εξελίσσονται ραγδαίως, και που ενώ σηματοδοτούν κυριολεκτικά ένα νέο μοίρασμα του κόσμου όπως τον ξέρουμε, γύρω μας, ελάχιστη ή και καθόλου είναι η αντίδραση.

Ας δούμε δύο μόνον παραδείγματα που θα έπρεπε να είναι σε άλλες περιπτώσεις, και σε άλλες ποιο υγιείς Πολιτισμικές συνθήκες, θα αποτελούσαν σημεία ντροπής. Τουλάχιστον.

Σύμφωνα με τις αναφορές από τα ΜΜΕ, "άγνωστοι" και πιθανόν "αναζητητές θησαυρού", κατέστρεψαν πολλές από τις πανάρχαιες βραχογραφίες του Παγγαίου. Εγχαράξεις, οι οποίες στο σύνολό τους, βεβαιώνουν με το παραπάνω την συνεχή και αδιάλειπτη συνοχή του Εθνικού Πολιτισμού της Ελλάδος. Οι αρμόδιοι, έπρεπε να βρουν δύο λόγια να ψελλίσουν ως κατηγορώ απέναντι στους δράστες,οι οποίοι αναφέρθηκαν όπως είπαμε, ως "άγνωστοι". Μα δεν είναι καθόλου άγνωστοι.

Είτε ήταν όντως "χρυσοθήρες", είτε κάποιος που έκανε "την πλάκα του", είτε κάποιος με άσβεστο ειλικρινές πολιτισμικό μίσος, για εμάς είναι το ένα και το αυτό. Ο ανίερος άνθρωπος της εποχής του, που δεν ξέρει, δεν τον νοιάζει, δεν κατανοεί, μισεί και καταστρέφει. Και κυρίως, μισεί και αδιαφορεί, σε οτιδήποτε μπορεί να τον συνδέει με τους ατέλειωτους αιώνες του Πολιτισμού, που συχνά διακινδυνεύει και χάνει, όπως και τώρα, σημαντικά ορόσημα του από τον ανίερο άνθρωπο. Είναι καταδικασμένος ο ανίερος, γιατί με κάθε καταστροφικό του πλήγμα, βυθίζεται και ο ίδιος στην ανυπαρξία που θέλει να προκαλεί τριγύρω του. Είναι ηττημένος, γιατί αυτοκτονεί με την σκέψη του. Είναι το υπαρκτό παράδειγμα που θα αυτοεξαλειφτεί στην επόμενη στροφή της Ιστορίας, και θα βοηθήσουμε και εμείς ως Εθνικοί σε αυτό.

Ο υπεύθυνος αρχαιολόγος, κάλεσε να βρεθεί ο ή οι ένοχος/οι και "να υπάρξει διαπόμπευση
από τα κοινωνικά δίκτυα πριν πάει στον εισαγγελέα". Όμως, κάτι άλλο θα ήταν καταλληλότερο αν βρεθεί/ουν τελικά. Να οδηγηθούν και αυτοί, μα και πολλοί ακόμη, σε έναν χώρο Παιδείας, όπου θα τους δοθεί μία τελευταία ευκαιρία να κατανοήσουν τί σημαίνει να καταστρέφεις τον Εθνισμό.

Ποιο επικίνδυνο είναι δυστυχώς, ότι δ ε ν υπάρχει, ακόμη, ένας τέτοιος χώρος Πολιτειακός Παιδείας. Κάτι που σημαίνει, ότι απλώς και τύποις, οι καταστροφείς θα πολλαπλασιάζονται με μαθηματική ακρίβεια καθώς θα υφίστανται ο αργός επιθανάτιος ρόγχος, στο σώμα του ετοιμοθάνατου μοντέρνου κόσμου.

Και μιας και μιλήσαμε για καθόλου αγνώστους καταστροφείς, να και ένας, διαφορετικού είδους καταστροφέας και από τους καλύτερους στο είδος του. Με ράσο. Διαβάσαμε το παραληρηματικό κήρυγμα του χριστιανού "μητροπολίτη" Αλεξανδρουπόλεως και αφήνουμε τον αναγνώστη να καταλάβει το μ έ γ ε θ ο ς και την π ο ι ό τ η τ α αυτού του καταστροφέα, ο οποίος πλασάρει τον εαυτό του ως οραματιστή, αναλυτή και πραγματιστή.

Με τα λεφτά σου μισθωτός, πλουσιοπάροχα, φορολογούμενε, σου θυμίζουμε. Στον χαρίζουμε να βλέπεις ποιοι οραματίζονται χαμογελαστά και με..."αγάπη", όχι μόνον την Πολιτισμική σου εξαφάνιση, αλλά και κυριολεκτικά, την αντικατάστασή σου, και την παύση της όποιας ελάχιστης Ελληνικότητας μετρούσες ότι είχες, όπως και αν την εννοείς και την καταλαβαίνεις, ακόμη και αυτήν που καταλαβαίνεις λανθασμένα, και του τέλους της όποιας ελαχιστότατης πολιτειακής ανεξαρτησίας σου και μάλιστα, που θα προκύψει και ως..."κεκτημένο Ευρωπαϊκό". Φυσικά, αγωνία του μεγάλη του καταστροφέα, μόνον το μαγαζί-ακρίδα που υπηρετεί, μην και τυχόν ξεμείνει από πελάτες.

Η συνταγή του γνωστή, η αγωνία του ακόμη πιο γνωστή και την ξαναείπε κάποτε και ένας ομοϊδεάτης του όταν βρέθηκε σε δίλλημα τί θα κάνει η πόλη του στην οποίαν αγωνιούσαν να ξαναθυμίσουν ο Πλήθωνας και οι μαθητές του, τον απώτατο ξεχασμένο Ελληνισμό εντός που κινδύνευε, ήδη θαμμένος βαθιά και κυνηγημένος.. Να συνεργαστεί με άλλους μήπως και να σωθεί ότι απέμενε, ή να Τουρκέψει; "κρειτόττερόν εστίν ειδέναι εν μέση τη πόλει φακιόλιον βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν Λατινικήν"Έτσι αποφάνθηκε ο Λουκάς Νοταράς. Καλύτερα να βασιλέψει φακιόλι Τούρκικο.

Ελληνίδες, Έλληνες. Δεν θα μας χαριστεί τίποτε, μην τους παραχωρήσουμε το παραμικρό.
Ούτε μία σπιθαμή Ελληνισμού στους καταστροφείς μας.

Να και η φαντασίωση-οραματισμός του εξ Αλεξανδρουπόλεως οραματιστή της καταστροφής:
https://www.protothema.gr/greece/article/962286/mitropolitis-alexandroupoleos-tha-agaliasoume-tous-alloethneis-tha-paroun-gia-nufes-kai-gabrous-ta-paidia-mas/ 
.


Επιτρέπεται η χρήση αυτών σε άλλους διαδικτυακούς τόπους εφόσον υπάρχει αναφορά, ενημέρωσή μας στο email που αναγράφεται στην αρχή της ανακοίνωσης και σύνδεση με το thyrsos.gr. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση των περιεχομένων της ανακοινώσεως του thyrsos.gr για οποιαδήποτε άλλη χρήση εκτός της διαδικτυακής.

© Πνευματικά Δικαιώματα "Θύρσος" Έλληνες Εθνικοί