English
  
Ηλεκτρονικά Βιβλία / e-books

Απαραίτητη διευκρίνιση: Οι ηλεκτρονικές εκδόσεις «Ιδεών Άντρον», δεν αποτελούν επιχειρηματική δραστηριότητα οποιουδήποτε είδους,  και έτσι δεν υπάρχει από μέρους μας, το παραμικρό οικονομικό όφελος από τη συγκεκριμένη ή οποιαδήποτε άλλη έκδοση ή δραστηριότητα μας.  Τα όποια τυχόν έξοδα μπορεί προκύπτουν για την πραγματοποίησή τους, καλύπτονται αποκλειστικά από την εθελοντική προσφορά των ατόμων που εργάζονται για αυτές και φυσικά δεν αναπληρώνονται με κανέναν τρόπο παρά μόνον με την ηθική ικανοποίηση της επίτευξης των στόχων μας.  

Παραμένουμε προσηλωμένοι στον αρχικό σκοπό των ηλεκτρονικών εκδόσεών μας για την παρουσίαση και διάδοση ποιοτικών έργων από γνωστούς ή πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς των οποίων το έργο θα βοηθήσει κάθε αναγνώστη στην μελέτη και την έρευνα σε ένα μεγάλο εύρος θεμάτων που πάντα όμως προεκτείνονται από τον φυσικό πυρήνα τους, τις Εθνικές Παραδόσεις. Περισσότερα νέα έρχονται λοιπόν στο άμεσο μέλλον. Ευχαριστούμε για τις πολλές δεκάδες χιλιάδες, έως σήμερα, επισκέψεις στην αναπτυσσόμενη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας και φυσικά στο ηλεκτρονικό περιοδικό μας.

Ευάγγελος Κιούσης - Τετράδιο αρθρογραφίας: Ο Γελάσιος, τα είδη των εξουσιών και η συμπόρευση τους έως τη νεοελληνική πραγματικότητα.
 
Από τα τετράδια του Οίκου Θύρσος

Ευάγγελος Κιούσης - "Οι Εθνικές Παραδόσεις, ως Γλώσσα του Μέλλοντος".

Περιλαμβάνεται ένθετο: "Οι Εθνικές Παραδόσεις στην Ανάδυσή τους ως Γλώσσα του Ιερού"

Lewis Richard Farnell - Ο Θεός Κρόνος

Οι Εκδοτικές μας προσπάθειες συνεχίζονται, και με την ευκαιρία της αναγκαστικής, μα απολύτως χρήσιμης και αναγκαίας κατάστασης αυτοπεριορισμού στις οικίες μας καθώς εξελίσσεται η ανάπτυξη της ίωσης, προσφέρουμε το από καιρό υποσχόμενο δεύτερο μέρος των μεταφράσεων στο έργο-σταθμό στην μελέτη των Ελληνικών λατρευτικών Εθών σε σχέση με τις Ελεύθερες Πόλεις του Ελληνισμού,του Λουίς Φαρνέλ.
Στο δεύτερο αυτό μέρος, μεταφράστηκε και σας παραδίδουμε, το κεφάλαιο για τον Θεό Κρόνο...

1) Χέλυς - Η Λύρα του Θεού Απόλλωνα (Αγγελική Αντωνίου)

Από τα τετράδια του Οίκου Θύρσος

Οι εργασίες μας αυτές, καθώς και όσες θα συνεχίσουν στο μέλλον να παρουσιάζονται, πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τα Μέλη μας, και αποτελούν μέρος των Οικιακών Εργασιών που πραγματοποιούνται στις Συνάξεις των Μελών μας με αποκλειστικό σκοπό, την εμβάθυνση στην Θεολογία της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.

2) Η Σεληνιακή Όψη της Θεάς Άρτεμις ( Ελένη Ορνιθοπούλου)

Από τα τετράδια του Οίκου Θύρσος

3) Η Θεά Αθηνά - Προσεγγίζοντας τα Σύμβολά της ( Όλγα Αυλωνίτη)

Από τα τετράδια του Οίκου Θύρσος

Ευάγγελος Κιούσης - Η Αντίσταση των Εθνικών στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα, μέρος Β'

Στις 30 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η ομιλία, εκ μέρους του Οίκου μας, του Ευάγγελου Κιούση, με θέμα, την "Αντίσταση των Εθνικών στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα" (το Β' μέρος), στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών.

Δημήτριος Περσέας Λουκίσσας: "Βοιωτικές περιηγήσεις- Οδοιπορικό στη Γη του Κάδμου".

Μέσα από το τμήμα εκδόσεων του Οίκου μας, το "Ιδεών Άντρον", παρουσιάζουμε με πολύ χαρά τη νέα μας, έντυπη, έκδοση. Πρόκειται για το αρχαιογνωστικό οδοιπορικό του Μέλους του Οίκου μας.

Για παραγγελίες και πληροφορίες, επικοινωνήστε απευθείας με τον συγγραφέα dimitriosloukissas@gmail.com, ή με τη Γραμματεία του Οίκου μας: hellenesthyrso@gmail.com 

Ευάγγελος Κιούσης - "Η Αντίσταση Των Εθνικών Στην Ευρώπη Κατά Τον Μεσαίωνα Και Η Επίδρασή Της Έως Τη Σύγχρονη Εποχή" - Μέρος Α

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα του ΥΣΕΕ επί της Οδού Αριστοτέλους 36 στην Αθήνα, η ομιλία του Ευαγγέλου Κιούση εκ μέρους του Οίκου Ελλήνων Εθνικών "Θύρσος", με θέμα την Αντίσταση των Εθνικών στην Ευρώπη και την επιρροή της έως τις ημέρες μας.

Στην παρουσίαση της 1ης Δεκεμβρίου, στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν τα γεγονότα  που αφορούσαν τους Σάξονες και τον Ηγέτη τους Widukind (Βιτουκίνδο).

Lewis Richard Farnell -  Η Λατρεία της Γαίας.

Με το 5ο μικρό βιβλίο των εκδόσεών μας από το διαδίκτυο, το ένα εκ των οποίων προηγούμενων, οι «Βοιωτικές Περιηγήσεις» του Δημητρίου Περσέα Λουκίσσα, με πολλαπλάσια και ολοκληρωμένη ύλη, βρήκε τελικά το δρόμο της φυσικής έκδοσης του τυπωμένο, συνεχίζουμε το έργο μας και να εμπλουτίζουμε τη διαδικτυακή βιβλιοθήκη μας, και να προσφέρουμε όσο γίνεται κατά το δυνατόν, στο αναγνωστικό κοινό των Εθνικών, Ελλήνων η μη...

  Δημήτριος Περσέας Λουκίσσας -¨ΒΟΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ¨

Από τους καλοκαιρινούς μήνες που αφήσαμε πίσω μας, οι ηλεκτρονικές εκδόσεις μας, «Ιδεών Άντρον», προχώρησαν ένα μικρό και ελπιδοφόρο για τη συνέχεια, βήμα μπροστά. Το ολοκληρωμένο, ανανεωμένο και με πολύ περισσότερες σελίδες, έργο του Δημητρίου Περσέα Λουκίσσα με τίτλο «Βοιωτικές Περιηγήσεις», του οποίου την πρώιμη μορφή διαθέτουμε ήδη για ανάγνωση και διάδοση από την ιστοσελίδα μας, βρίσκεται πλέον και σε έντυπη μορφή με τη «σφραγίδα» των εκδόσεών μας να το συνοδεύει και να το υποστηρίζει.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε μέσα στο καλοκαίρι σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, τα οποία πριν προλάβουμε καν να ανακοινώσουμε την έκδοση του, ήδη οδεύουν προς την οριστική εξάντληση τους, κάτι που για εμάς αποτελεί  και την καλύτερη δυνατή απόδειξη για την ποιότητα του ερευνητικού έργου του Περσέα, και είμαστε σίγουροι ότι η συγγραφική και ερευνητική του προσπάθεια θα αποδώσει ακόμη περισσότερους καρπούς στο εγγύς μέλλον.

Διατίθεται, για όσο θα υπάρχουν αντίτυπα βέβαια, από τον ίδιο τον συγγραφέα,  με τον οποίον μπορεί να επικοινωνήσει όποιος ενδιαφέρεται απευθείας στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο: dimitriosloukissas@gmail.com

 
Επόμενη
 

© Πνευματικά Δικαιώματα "Θύρσος" Έλληνες Εθνικοί